Tegning med pastellkritt, inktense og fargeblyanter


Det har blitt en del tegning på meg i det siste. Har rett og slett ikke hatt lyst til å bruke akryl.

Jeg har prøvd meg med forskjellige typer medium for å se hva jeg liker og for noen uker siden kom jeg over noen som brukte pastellkritt på youtube. Det så så gøy ut at jeg tenkte det var sikkert noe jeg kunne bruke til skyggelegging, så jeg kjøpte noen få Rembrandt pasteller (drit dyre, men veldig veldig god kvalitet) i ansiktstoner. Vips så var jeg frelst. Jeg tror jeg trygt kan si at pastellkritt er nå mitt favoritt medium. Jeg er rett og slett forelsket i måten de blander seg på.

girl_blue Dette bildet er en salig blanding. Det er tegnet med blyant. Ansiktet er skyggelagt med pasteller. Håret er farget med prismacolor blyanter som jeg har brukt baby olje på (i mangel av riktig middel). Detaljene er fargelagt med intense blyanter som jeg har gått over med pensel med vannbeholder. En av mine favoritt redskaper!

 

princess

Dette bildet er lagtet med pastellkritt og inktense blyanter. Ellers så ble det brukt akrylmaling på kronen. Veldig morsomt å holde på med. Synes det er artig å holde på med sånne barnslige bilder og har prøvd å tegne en del forskjellige. Har lyst til å bruke de i journalen min etter hvert.