Min art journal /kreativ journal


Da har jeg lyst til å vise frem min kreative journal eller art journal som de kaller det på engelsk. Den er laget av en gammel sangbok fra 1947 og jeg elsker den!  Som du ser så er den ganske sliten utenpå, men med litt fantasi, så skal den bli pen å se på utvendig så vel som innvendig.

IMG_1056

De fleste av sidene så slik ut, med unntak av noen få.

IMG_1058

For å lage denne boka om til en journal som det er mulig å blant annet male i, så har jeg hatt en del jobb på forhånd. Ca 25% av sidene er fjernet, slik at det blir mulig å lukke den også etter at jeg har malt i den. Deretter har jeg limt sammen 3 og 3 sider, slik at hver side har en god tykkelse. I tillegg har jeg malt over med gesso for å beskytte sidene. I tillegg elsker jeg hvordan de blir å tegne på. Gesso inneholder mye kritt, så sidene blir litt ru.

IMG_1054

Denne siden er laget med pastellkritt som jeg har malt over med vann. I tillegg har jeg brukt et noteark med notene til Frank Sinatra sin “Fly me to the moon” som jeg har printet ut. Med litt lim, maling og tekst, så ble jeg ganske fornøyd med siden.

IMG_1060

Jeg har blitt helt hekta og prøver å både tegne og skrive ned noen av mine tanker hver dag. Gøy er det og en mer avslappende hobby skal man lete lenge etter.